Joukkueen koko

Laskettelupelissä joukkuepeli ottaa taakseen. Mikä tahansa määrä pelaajia voi osallistua peliin ja yrittää voittaa kilpailun. Kiipeämällä jäiselle vuorelle kaikki pelaajat yhdistetään sinne, missä kilpailu on tarkoitus aloittaa. Henkilökohtaisena tavoitteena on päästä maaliin, jota kutsutaan portiksi nopeammin kuin muut hiihtäjät. Virtaus jatkuu tekniikalla, jota pelaaja seuraa pelissä.

Useimmiten tätä peliä pelataan virkistykseen lumen peittämien vuorten rinteillä. Näin ollen joukkueessa on vähintään yksi henkilö, joka pelaa henkilökohtaisesti oman ilon ja hemmottelun vuoksi.

Laskettelu – Osallistujamaat
Vuodesta 1936 lähtien laskettelu on ollut osa olympialaisia. Se on hyvin läsnä alppihiihdossa monilla eri aloilla, joihin sadat kilpailijat osallistuvat innokkaasti. Itävalta on kilpailujen kärjessä. Suurissa kisoissa olympialaisissa Itävalta on voittanut eniten mitaleja sekä miesten että naisten sarjoissa.

Yhteensä 114 mitalia – 34 olympiakultaa, 39 hopeaa ja 41 pronssia – nostaa Itävallan laskettelun kärkeen. Vuoden 2014 talviolympialaisten aikana laskettelukilpailuihin oli rekisteröity 74 maata.

Olympialaisiin osallistuvat maat: Albania, Andorra, Argentiina, Armenia, Australia, Itävalta, Azerbaidžan, Valko -Venäjä, Bosnia/Hertsegovina, Brasilia, Bulgaria, Kanada, Caymansaaret, Chile, Kiina, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska , Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Iso -Britannia, Kreikka, Unkari, Islanti, Intia, Iran, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Kazakstan, Kirgisia, Latvia, Libanon Liechtenstein, Liettua, Makedonia, Malta, Meksiko, Moldova , Monaco, Montenegro, Marokko, Uusi-Seelanti, Norja, Pakistan, Peru, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Etelä-Korea, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Tadžikistan, Thaimaa, Itä-Timor, Togo, Turkki, Ukraina, Yhdysvallat, Uzbekistan, Venezuela, Neitsytsaari ja Zimbabwe.

Kaikki nämä maat osallistuvat laskettelun olympialaisiin. Näistä osallistuvista maista johtava asema on Itävallassa. Alusta lähtien olympialaiset olivat harjoittaneet tätä peliä harvoilla lajeilla, mutta vuosikymmenen tai pidemmän ajan jälkeen muut alat tulivat mukaan, mikä johti Itävaltaan saamaan eniten mitaleja kaikissa. Vuoden 2014 kiintiöiden mukaan 22 urheilijaa kelpuutui alppihiihtoon.

Maan suunnittelu

Laskettelu tarvitsee jäisiä alueita, kuten vuoren tai kukkulan, jota jää peittää, jolloin purjelentokoneet voivat kallistua päästäkseen pohjaan. Suurin osa hiihdoista harjoitetaan jäävuorien yllä, etenkin helposti kääntyvillä all-mountain-suksilla, joiden rinteet ovat jään peitossa, liukuvat yli ja liukuvat päästäkseen vuoren pohjaan.

Kentän koko

Yleensä kilpailun tarjoavan komitean tai seuran päätös. Pituus on päätetty, ja pelaajien tulee olla valmiita liukumaan määrätyn pituuden yli saavuttaen korkeammat 130 km / h nopeudet. Ei ole suuri tehtävä, että hiihtäjät ylittävät nämä nopeudet. Etäisyys arvioi nopeuden ja hiihtäjän päättäväisyyden.

Vuoret ovat tämän pelin parhaiten valittu alue, koska se on laaja ja vapaasti varattu.

Lasketteluun käytetyt laitteet

Hiihto on hauskaa ja asianmukaisilla varusteilla se on paras jääpeli koskaan pelattu. Lasketteluun käytetään oikeita varusteita pelin hyväksymiseen. Seuraavassa on luettelo pelissä käytetyistä varusteista.

Taivas

Taivas oli kehittynyt merkittävästi 1980 -luvun jälkeen, ja nykyaikainen taivas on muotoiltu vakuuttavasti, jotta veistos kääntyy. Se on puolijäykkä materiaali, jonka kapea nauha kuluu jalkojen alla liukumista varten. Ne ovat pareittain, kiinnitettynä suksisiteillä varustettuihin laskettelukenkiin.

Siteet

Ensimmäinen sitova Kandahar otettiin käyttöön vuonna 1930, joka voidaan lukita kantapäähän alamäkeen. 1960-luvulle asti Kandaharia käytettiin laajalti pelissä. 1950-luvulla tästä johtuen monet jalat olivat murtuneet ja sitten kehitettiin lapio-mies-sitominen. Hiihdon nykyaikana siteissä ja muissa turvavarusteissa on tapahtunut paljon kehitystä, mikä on vähentänyt spiraalitietoja.

Saappaat

Viimeisten hiihtodebyyttien aikana saappaat olivat lyhyt leikkaus nilkaan asti, mikä rajoittaa sivuttaista pyörivää voimaa. Vuonna 1966 muoviset suksisaappaat tulivat markkinoille. Nahkaisiin saappaisiin verrattuna muoviset saappaat lisäsivät sivuttaista jäykkyyttä ja vuorostaan ​​suksien reunojen hallintaa.