Maastohiihto

Hiihtotapahtuma järjestetään 12 eri maastohiihdossa. Naiset osallistuvat sprinttiin, joukkuesprinttiin, 10 km yksilöön, 15 km takaa -ajoon, 30 km massaan ja 4×5 km viestiin. Miehet kilpailevat naisten kaltaisissa tapahtumissa 15 km: n takaa -ajamiseen, mutta massa sattuu olemaan 50 km, viesti 4 x 10 km.

Mäkihyppy

Tätä peliä pelaavat tällä hetkellä vain miehet, ja se sisältää kolme tapahtumaa, jotka ovat yksittäinen mäki, normaali mäki ja suuret kukkulajoukkuetapahtumat. Yksittäisissä tapahtumissa jokainen henkilö saa kaksi hyppyä ja voittaja on pelaaja, jolla on korkein pistemäärä. Joukkuetapahtumassa on neljä jäsentä per joukkue ja joukkue sijoittuu kahdeksaan parhaaseen joukkueeseen pian ensimmäisen hyppyn jälkeen.

Laskettelu Skijumping

yhdistetty

Tässä kasvossa on kolme tapahtumaa, joista jokaisessa on mäkihyppykilpailu ja maastohiihtokisa. Normaalissa Gundersen -mäkitapahtumassa mäkihyppy suoritetaan normaalilla 90 metrin mäellä. Suuria mäkitapahtumia ja joukkuetapahtumia varten mäen korkeus on 120 metriä. Maastojuoksuissa kestää 10 km ja joukkueella on 4×5 km viesti.

Lumilautailu

Talviolympialaisten ohjelmassa on kuusi lumilautailutapahtumaa. Naiset ja miehet puoliputki, naiset ja miehet rinnakkain jättiläinen pujottelu, naisten ja miesten lumilautailu.

Freestyle -hiihto

Olympiaohjelmassa Vancouverin kisojen jälkeen on kolme freestyle -hiihtotapahtumaa miehille ja naisille. Moguli- ja ilmakilpailujen lisäksi sen debyytti skicrossissa tapahtuu vuonna 2010. Kaikkien neljän kilpailijan massalähtö valmistelee nopeita ja jännittäviä kilpailuja, joiden tarkoituksena on testata hiihtäjien taitoja erilaisissa kierroksissa ja koot, kulkut ja litteät osat sekä pankit, harjanteet ja rullat. Suurimman nopeuden omaava hiihtäjä voittaa.

Laskettelu – Turnaukset

Ennen Nations Tea -tapahtumaa on yhteensä kymmenen tapahtumaa. Peliä pelaavat sekä miehet että naiset, ja molemmille sukupuolille samanlaisia ​​tapahtumia annetaan hieman muutetuilla etäisyyksillä. Alppihiihdon MM -kisat järjestää FIS.

Toiseen maailmansotaan asti kilpailut järjestettiin vuosittain Euroopassa. Vuonna 1941 kilpailuun osallistuivat vain ne maat, jotka eivät olleet osallistuneet sotaan. Valitettavasti FIS peruutti tuloksen pelin vähimmäisosallistujamäärän vuoksi. Siksi tapahtumaa pidettiin epävirallisena tapahtumana.

Tätä peliä pidettiin parin vuoden ajan parin vuoden ajan, kun talviolympialaiset toimivat maailmanmestaruuskilpailuina vuoteen 1980 asti. Yhdysvaltain Aspenissa pidetyt vuoden 1950 mestaruuskilpailut olivat ensimmäiset viralliset Euroopan ulkopuolella järjestetyt mestaruuskilpailut. Jättiläinen pujottelu lisättiin hiihtoon vuonna 1950. Yhdistetty tapahtuma palasi lasketteluun paperikisaksi. FIS: n MM -mitalit jaettiin yhdistetyissä kisoissa.