Espace Kilin huippusukset.

skiing3

Haluatko varata viime hetken hiihtoloman Ranskassa? Mene Espace Killyyn ja hyödynnä Tinesin ja Val d’Isèren lomakohteita.

Jos etsit viime hetken hiihtolomia, miksi et harkitse Tarentaisén laaksoa ja sen ympäristöä Lounais-Ranskassa, joka ei ole vain Ranskan Alppien sydämessä, vaan myös yhteydessä Euroopan suurimpaan hiihtoverkkoon . Joten jos päätät ratkaista päivittäin erilaisia ??rinteitä viime hetken hiihtolomasi aikana, se ei ole ongelma! Hyppää vain bussille, gondolille tai gondolille hetkessä, voit tutustua kaikkiin läheisiin rinteisiin , Se on silti kätevä ja voi mennä helposti kotiin.

Jos varaat hiihtoloman Espace Killylle, voit majoittua kahdessa erityisessä Tinesin ja Val d’Izèren lomakohteessa. Tässä on mitä voit odottaa, jos teet.

Piikit.

Tignes on loistava valinta viime hetken hiihtolomalle, koska sillä on paitsi paljon kaltevuusvaihtoehtoja, myös paljon historiaa. Alun perin se oli vain pieni vuoristokylä, mutta toisen maailmansodan jälkeen alue tarvitsi sähköä, joten rakennettiin valtava pato. Tämä tulvi alkuperäiseen kylään (suunniteltu tapahtuma), joten se on rakennettava kokonaan uudelleen. Moderni inkarnaatio näkee alueen jaettuna viiteen eri kylään, jotka kaikki ovat ihanteellisia miellyttävälle talvilomalle.

Varsinainen Tinesin lomakeskus luotiin 1960-luvulla. Vuonna 1992 se isännöi vapaamuotoista toimintaa olympialaisiin sinä vuonna. Samana vuonna se oli myös paralympialaisten paikka.

Tignes tarjoaa valikoiman rinteitä, jotka sopivat kaikille taitotasoille. Se sijaitsee Suurella Motte-jäätiköllä, joten se voi tarjota ympärivuotisen hiihtopalvelun. Korkea rinne sijaitsee 3456 metrin korkeudessa, joten kattavuus on paljon, mutta lomakeskuksessa on myös paljon lumitykkejä, jotta kukaan ei menisi kotiin pettyneenä. Tines on myös maailman neljänneksi pisin köysirata, joka on sinänsä hieno nähtävyys.

Wald Iser.

Val d’Isére on vain muutaman mailin päässä Italian rajalta, ja se on täydellinen paikka tutustua Tarentaisén laaksoon yksin ja hyödyntää suurta toisiinsa yhdistettyä kolmen laakson järjestelmää. Täällä olevat mökit ovat erityisen houkuttelevia arkkitehtonisen tyylin suhteen yhdistettynä lomakeskuksen mukavuuteen, mikä on lisännyt viime hetken hiihtoloman suosiota.

Hiihto täällä on ehdottoman erinomainen: vuoden 1992 olympialaisissa se isännöi monia erilaisia ??hiihtohankkeita, mikä osoitti tämän. Tinesin tapaan Val d’Iséren sijainti lähellä Pisellasin jäätikköä auttaa varmistamaan, että laskettelurinteet ovat viime hetken hiihtoloman aikana hyvin lumen peitossa.

Val d’Isére soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille ja keskitason autoille. Monia helposti hallittavia rinteitä on, mutta alueella on myös monia haastavia rinteiden ulkopuolisia polkuja asiantuntijoille. Jopa kokeneille ihmisille on tietysti aina suositeltavaa käyttää kokeneen paikallisen oppaan palveluja lähdettäessä Piestistä.

Tignes tai Valdezère – valitsemasi! Et tule pettymään.