Off-season hiihtoon.

skiing7

Olitpa menossa hiihtokeskukseen ensi kaudella tai haluat olla täynnä viime hetken hiihtolomalla, voit määrittää ajan.

Hiihtokausi päättyy huhtikuussa tai toukokuussa, lomakeskuksesta riippuen viime hetken hiihtoloma ei ole mahdotonta. Ajatteletko lomasi tulevina viikkoina, ensi kaudella tai edes haluat hiihtää kesällä, tässä on aikaisin ja viimeisin lumioppaamme.

Hiihto loppukaudella.

Pitkän hiihtokauden aikana mene korkeimpaan löytämääsi lomakeskukseen. Jopa viime hetken varauksen yhteydessä kaukana merenpinnan yläpuolella olevat hiihtolomat onnistuvat usein, koska nämä alueet ovat kylminä ja lumisimpia. Val Thorensin ja Aurelin loma tarjoaa runsaasti lunta, kunnes ne sulkeutuvat toukokuun alussa ja avautuvat uudelleen marraskuussa korkean sijaintinsa vuoksi.

Kesä hiihto Alpeilla.

Jos haluat hiihtää Alpeilla, mutta unohdit tämän kauden, älä huoli! Vaikka päätätkin Valsolensia vastaan ??viime hetkellä, hiihtolomat ovat saatavilla ympäri vuoden jäätikköalueella. Jäätiköt ovat pohjimmiltaan valtavia jäätiköitä. Ne pysyvät jäätyneinä ympäri vuoden, mikä tarkoittaa, että yllä oleva lumi säilyy muinaisen jään alla.

Alppien suurin hiihtoalue on Zermatt. Se on edelleen avoinna kesällä. Zermattilla on myös Euroopan korkeimman kesähiihtoalueen titteli, joka tarjoaa ensiluokkaista jäätikköhiihtoa ja yhtä henkeäsalpaavat näkymät kaikkina vuodenaikoina. Jos Zermatt ei ole sinua varten, huomaat, että muut Alppien jäätiköt ovat avoinna hiihtämiseen normaalin kauden ulkopuolella.

Alppien ulkopuolella.

Jos et halua mennä kauemmas hiihtolomalle, löydät loistavan kesähiihdon muualla maailmassa. Ricks Granson Ruotsissa on erityinen helmi. Paitsi että koko alue on perustettu maastopuistoksi, se tekee siitä mielenkiintoisen niille, jotka eivät aina ole kiinnostuneita jäätikköhiihtämisestä, mutta toukokuun lopusta kesäkuuhun lomakeskus on suljettu, voit myös odottaa 24 tuntia auringonpaistetta . Hiihtoaktiviteetit myöhään yöhön tekevät Rix Glansonista ainutlaatuisen paikan hiihtoon.

Niille, jotka haluavat jotain erilaista kuin Alpit, harkitse vierailua yhdellä monista sesongin ulkopuolella tai ympäri vuoden sijaitsevista hiihtoalueista Yhdysvalloissa. Oregonissa sijaitseva Mount Hood tarjoaa hiihtoa ympäri vuoden sekä mahdollisuuden sukeltaa ainutlaatuiseen amerikkalaiseen hiihtokulttuuriin. Kalifornian kannattaa myös harkita hiihtolomasi ehdokkaita; suurin osa Yhdysvalloissa myöhään avautuvista hiihtokeskuksista on täällä, ja näillä hiihtokeskuksilla on usein mielenkiintoinen, surffausilmapiiri surffaajiensa vuoksi.