Välihiihtäjät hiihto.

skiing6

Murtomaahiihto tarjoaa valtavan pehmeän, tasaisen jauhelumen syrjäisissä ja upeissa alppialueissa. Murtomaahiihto on nyt helposti saatavilla lumikissahiihtäjille, ja sitä pidetään yleensä kovien ja itsevarmaisten lasketteluretkien harrastajien tai taitavien ja syvätaskuhelihiihtäjien kenttänä.

Lumikissohiihto on yleensä edullisempaa kuin helihiihto ja se voidaan mukauttaa paremmin hiihtokykyyn. Lisäksi se ei vaadi erikoislaitteita tai maastokokemusta. Hyvä fyysinen kunto on kuitenkin toivottavaa, etenkin hiihtäjillä, joilla on vähän puuterikokemusta.

Val Gardenan hiihtokeskus

Kissahiihtooperaattorit tarjoavat täyden palvelun alppialueille. Vieraat yöpyvät mukavassa mökissä, jossa on kahden hengen makuuhuone ja oma kylpyhuone, gourmetruokaa, ulkoporeallas ja baaripalvelu. Asiakkaiden tarpeet, mukavuus ja turvallisuus ovat etusijalla sekä matkustamossa että vuorella. Kaikki ovat kunnossa.

Länsi-Kanadassa on monia maalaistaloja. Välihiihtäjät ja ammattitaitoiset hiihtäjät käyttävät Snow Cat -tapahtumaa parhaan hiihtoon. Yksi tällainen mökki on maalaismainen 9300 neliöjalka Chat Creekissä.

Asiakkaat hiihtävät 12 hengen ryhmissä. Jokaisella ryhmällä on oma moottorikelkka, kaksi korkeasti koulutettua opasta ja kuljettaja. Ryhmät voidaan koota kykynsä mukaan, koska lumikissat ja oppaat liikkuvat ryhmän hauskanpidon alla, ja koko seurue nauttii maastosta ja parhaasta hiihtonopeudesta. Maksimoi laitteiden käyttö, älä koskaan stressa. Lumikissahiihto on yhtä nautinnollista asiantuntijana ja vahvana välituotteena sekä hiihtäjille että lumilautailijoille.

Vuorilla opas asettaa radat ja vieraat seuraavat, kaikki hiihtävät tuoreessa, raitattomassa lumessa. Opas pysähtyy toisinaan ryhmittymään ja antaa ihmisille mahdollisuuden levätä, ottaa kuvia ja jakaa kokemuksiaan. Pysähtymistiheys riippuu ryhmän kyvystä ja voimasta. Vahvat ryhmät voivat liukua pohjaan; puhdasta iloa 1800 – 2000 jalkaa! Muilla ryhmillä voi olla muutama pysäkki matkan varrella. Vieras päättää tahdista, ei opas.

Matkaopas toi parven yhteen ja huomasi, ettei kukaan ollut liian kaukana. Toinen opas, nimeltään “hännän ase”, on aina viimeinen henkilö, joka laskeutuu vuorelle. Jos vieraat putoavat tai heillä on vaikeuksia, hännän ase seisoo heidän vieressään auttamaan.

Kissahiihto tarjoaa erityisiä kokemuksia perheryhmille (19-vuotiaat ja sitä vanhemmat) *, naisryhmille, liikekumppaniryhmille tai kaveriporukoille. Monipuolisessa sosiaalisessa ryhmässä jokainen voi tuntea olonsa rento ja “osa tiimiä”. Vieraat voivat olla chaletissa yöllä ja nauttia myös toveristaan ??hiihtovuorella. Ryhmä pysyy yhdessä ja on vuorovaikutuksessa hiihtäessä ja jakaa vitsejä ja keskusteluja palatessaan vuorelle. Lumikissa-ratsastusten avulla vieraat voivat avata painikkeet, lämmetä, kuivua, nauttia lounasta ja ottaa lisää valokuvia.

Monet vieraat saapuvat ennalta sovittuun 12 hengen ryhmään, jonka ryhmän jäsen järjestää. Nämä ryhmät täyttävät yhden lumikissan ja voivat olla hyvin yhteensopivia, kaikki hiihtävät yhdessä.

Ruotsin Parhaat Hiihtokeskukset

Yksittäin tai pareittain saapuvat vieraat voidaan kuitenkin taata yhtä hyviksi kuin ennalta sovitut ryhmän jäsenet. Matkanjärjestäjät yrittävät yleensä sijoittaa yksilöt sopivaan ryhmään, ja he saavat nopeasti uusia ystäviä ja sopeutuvat hyvin seuralliseen ympäristöön.

Opas on asiantuntija “kykyjen” löytämisessä eri kyvyille laskettelijoille. Paremmat hiihtäjät voivat nauttia joistakin “terävistä” tai “räjähtävistä” kuoppista, kun taas toiset johtavat ryhmässä “pehmeämmällä” linjalla. Jokaisella on runsaasti mahdollisuuksia haastaa itsensä ja antaa itsensä kulua.

Päivän lopussa vieraat voivat alkaa väsyä, he ovat tervetulleita istumaan ulkona juoksemaan ja ratsastamaan takaisin vuorelle lumikissa-kuljettajan kanssa. Hitaammat hiihtäjät joskus “istuvat ulkona” juoksemaan, jolloin muut hiihtäjät voivat juosta nopeammin. Jos vieraat haluavat “soittaa päiväksi”, henkilökunta käyttää moottorikelkkoja ajaakseen heidät takaisin mökille. Henkilökunta on omistautunut palvelulle ja haluaa tehdä vieraille mahdollisimman mukavan ja rennon.