Paras viikonloppulomailu Genevestä.

Nämä 10 Instagram-valmiita hiihtokeskusta ovat alle 2 tunnin päässä Genevestä ja ovat täydellinen paikka viikonloppujen hiihtoon, syömiseen ja yleiseen hauskuuteen.

Miksi valita Geneve?

Lentoaika Lontoosta on niinkin lyhyt kuin 90 minuuttia, ja Geneve on täydellinen tukikohta nopeaan viikonloppumatkalle. Hiihtoliikennepalvelu Genevestä seuraaviin 10 lomakeskukseen vie alle 2 tuntia, jotta voit hyödyntää viikonloppusi hiihtoa parhaalla mahdollisella tavalla. Voit juoda herkullista viiniä rinteessä muutamassa tunnissa lentoonlähdön jälkeen.

ehdotuksemme.

Verbier on kauimpana paikka Genevestä, jossa on 2 tunnin noutopalvelu, mutta tämä upea, dekadentti lomakeskus voi korvata tämän. Jos huippuravintolat ja vilkas huhtikuu ovat sinulle tärkeitä, niin Verbier on oikea paikka mennä.

Courmayeur on kuvankaunis ja siinä on erittäin hyvää lunta sekä viehättäviä kaupunkeja ja rinteitä.

Megéve tarjoaa kaikkea parasta ylellisistä ja ylellisistä elintarvikkeista yksinkertaisiin ja upeisiin maisemiin.

La Clusaz on vain 55 minuutin päässä Genevestä, ja sillä on uskomaton lumilevy. Sillä on 220 kilometriä laskettelureittejä, ja sillä on laaja valikoima rinteitä kaikkien kykyjen täyttämiseksi.

Les Gets tarjoaa rauhallisemman hiihtoloman idyllisessä ympäristössä. Jos etsit jotain yksinäisempää ja rauhallisempaa, valitse tämä lomakeskus.

Morzine on Les Getzin vilkkaampi ja vilkkaampi naapuri. Tämä on loistava paikka aloittelijoille keskitason autoihin, ja Genevestä kestää vain tunnin.

Avoriaz tarjoaa ihastuttavia hiihtomajoituksia ja retkiä lomakohteessa vaunukelkalla – mieti Instagramin mahdollisuuksia!

Flaine on paikka, jossa jauhekoirat ja adrenaliinijunkit etsivät tuoretta jauhetta. Se on erityisesti rakennettu käyttämään jauhekulho täysimääräisesti siellä, missä se sijaitsee.

Chamonixia, joka koostuu useista viehättävistä pikkukaupungeista, ei voida koskaan pitää tarkoitukseen rakennettuun lomakeskukseen. Lomakeskuksesta ja rinteestä on helppo löytää upeita ruokapaikkoja.

Andermatt on erittäin luotettava ja loistava lumilevy. Se on erityisen houkutteleva lumilautailijoille laajan vapaiden rinteiden vuoksi.

Miten sinne pääsee.

Tällaisella lyhyellä matkalla haluat ehdottomasti hyödyntää rinteessä vietettyä aikaa. Paras tapa on varata kuljetuspalvelu ennen lentoa ja järjestää kuljetus etukäteen. Ota yksi monista lennoista Yhdistyneestä kuningaskunnasta Geneveen viikoittain: hyödynnä joitain erittäin halpoja reittejä ja sinulla on enemmän rahaa fondueelle, kun olet siellä.

Genevestä hiihtokuljetukset on helppo järjestää: sukkulalla on erittäin käyttäjäystävällinen alusta, monia siirtovaihtoehtoja ja hiihtovarusteet kuljetetaan ilmaiseksi, jos ilmoitat heille varauksen yhteydessä. Hiihtokuljetuspalvelu Genevestä kaikkiin tässä artikkelissa mainittuihin lomakohteisiin on alle 2 tuntia, joten voit viettää enemmän aikaa pyörätuolissa linja-autossa istumisen sijaan.