Suosituin hiihtokeskus Yhdysvalloissa.

Tutustu Yhdysvaltojen suosituimpiin hiihtokeskuksiin. Lue jokaisesta lomakeskuksesta ja mitä se tarjoaa – miten ne eroavat.

Talviurheilun harrastajille ei ole mitään parempaa kuin pestä mäkeä vasta peitetyllä rinteellä. Tässä on luettelo suosituimmista hiihtokeskuksista Yhdysvalloissa havainnollistaaksesi, että löydät oikean hiihtokeskuksen ja tyydytät ulkoiluseikkailuihisi:

Breking Ridge (Colorado)

Breking Ridge on yksi Coloradon kuuluisimmista hiihtokeskuksista, ja sen pinta-ala on 2358 hehtaaria ja 155 polkua. Sen pisin reitti, Neljä tuntia, saavuttaa 3,5 mailia ja lomakeskus ulottuu yli 10 vuorenhuipulle. Tämän lomakeskuksen 155 polusta 36% on asiantuntijarinteitä, kaltevuus on vaikein ja 13%: n kaltevuus on helpoin määrittää.

Haapa (Colorado)

Aspen Mountainin hiihtokeskus sijaitsee keskellä Kalliovuoria, Aspen, Colorado. Aspen-vuoren pinta-ala on 673 hehtaaria ja se on yksi pienimmistä hiihtokeskuksista. Se hyödyntää Aspen Mountain- ja Bell Mountain -vuoria, ja se on 11 212 jalkaa merenpinnan yläpuolella.

King Layton (Vermont)

Tämä hiihtokeskus on Yhdysvaltojen itäosan suurin lomakeskus. Tämä lomakeskus hyödyntää Vermontin toiseksi korkeinta huipua, Killington Peakia, 200 urheilupolkuja ja 33 hiihtohissiä seitsemän vuoren yli. On arvioitu, että hyvänä päivänä lähes 17 000 ihmistä vierailee Kingtonin hiihtokeskuksessa.

Pike City (Utah)

Tässä matkailukohteessa on kolme erilaista hiihtokeskusta, Park Chengshan Resort, Canyon Resort ja Deer Valley Resort. Park City Mountain Resortissa on yli 100 polkua ja sen pinta-ala on yli 3000 hehtaaria. Canyon Resort on kolme suurinta, joka kulkee 9 vuorella, 155 polkua ja kattaa 3700 eekkeriä. Deer Valley Resort remontoitiin äskettäin 9 miljoonaa dollaria 200 hehtaarin ja 9 uuden rinteen lisäämiseksi.

Lake Tahoe, Nevada / Lake Tahoe, Kalifornia.

Nevadassa Kaliforniassa sijaitseva Homestay on Tianshan Resortin koti. Siinä on 95 rinne ja pinta-ala 4800 hehtaaria. Lomakeskus on 10 067 korkeudessa, ja se on Tahoes-järven korkeimman huipun paikka. Se on Kalifornian suurin hiihtokeskus, jossa 33% maasta on kehitteillä.

Pocono-vuoret, Pennsylvania.

Pocono-vuorilla on yli tusina erilaista hiihtokeskusta. Suurimmalla, Camelbackin hiihtokeskuksella, on 33 hiihtokeskusta ja sen pinta-ala on 139 hehtaaria. Sen korkein kaltevuus on 2133 jalkaa merenpinnan yläpuolella 800 jalkaa. Jack Frost Grand Resort on lähellä Camelbackin hiihtoaluetta. Tämä hiihtoalue on kaksi lomakeskusta, yhdistettynä yhdeksi, ja siellä on lähes 30 erilaista hiihtokeskusta.