Hiihto on suosittua useista syistä.

Miksi ihmiset ylipäätään menevät hiihtämään? Se on erittäin järkevä kysely, ja tuntuisi oudolta, jos selittäisit menettelyn jollekin, joka ei ole koskaan kuullut hiihtämisestä.

“Kävelemme ulos kylmässä, kiinnitämme lankkuja jaloihimme ja istumme maan päälle ripustetussa tuolissa, joka kuljettaa meidät vuoren huipulle.” Sitten yritämme kaikkemme liukua alas vuorelta mahdollisimman nopeasti päästäksemme baariin.”

Tietysti siinä on paljon muutakin, mutta pähkinänkuoressa se on hauskaa! Tässä teoksessa käyn läpi kaikki syyt, miksi lähdemme ympäri maailmaa liukumaan lumessa. Jos olet koskaan hiihtänyt tai lumilautaillut, ymmärrät, mistä puhun. Mutta jos et ole koskaan kokeillut sitä, toivon, että olen saanut sinut tekemään niin; sillä on mahdollisuus muuttaa elämäsi.

Jännitys

Nautit lumella liukumisen jännityksestä olit sitten aloittelija tai kokenut. Aloittelijat nauttivat saavutuksen tunteesta ensimmäisten kierrosten ja täyden lenkin jälkeen.

Hiihtämisen tai lumilautailun aiheuttama kiire aiheuttaa riippuvuutta. Sinitaivaan puuteripäivä on meille paras päivä vuorella. Menemme patikoimaan vuoristossa suosikkialueillemme etsimään neitseellistä lunta (seuraa meitä Facebookissa nähdäksesi mitä puuhaillaan), mutta sinun ei tarvitse nähdä kaikkea tätä vaivaa pitääksesi hauskaa. Rinteet hoidetaan täydellisesti yön aikana, mikä luo upean vakosamettirakenteen. Jos saavut vuoren huipulle päivän ensimmäisellä hissillä, näet tämän ennen muuta väkeä. Koska siinä ei ole kuoppia, vakosametti on ihanteellinen nopeaan hiihtoon ja kaiverrukseen. Sen avulla on helppoa harjoitella liikkeitäsi tai pitää hauskaa.

Vuoristot

Olen varma, että ymmärrät kuinka tärkeitä vuoret ovat hiihtolomalle. Toisaalta lumihuippuiset vuoret eivät ole vain kelkkailua varten. Heillä on myös useita muita asioita, jotka houkuttelevat meitä, joista yksi on henkeäsalpaavat näkymät. Alppien jyrkät huiput ovat mielestämme planeetan kaunein näky. Hiihtoloman kauneus on siinä, että voit nauttia näistä nähtävyyksistä ilman, että sinun tarvitsee olla vuorikiipeilijä. Istu tuolihissillä ja nauti kaikesta samalla kun sinut kuljetetaan vuoren huipulle.

Elämäntapa

Vaikka menisit vain viikoksi hiihtämään, saat maistaa mahtavaa elämäntapaa. Pakene vuorille kertaluonteiselle lomalle, joka auttaa sinua unohtamaan kiireisen ja stressaavan kotielämäsi.

Vuoristonäkymien näkeminen heti aamusta on loistava tapa aloittaa päiväsi. Voit laskeutua rinteisiin, kun olet syönyt runsaan aamiaisen valmistaaksesi sinut päivään. Vuorilla on lukuisia ravintoloita, joissa voit pysähtyä nauttimaan välipalan, täyden illallisen tai muutaman juoman lepäämään jalkojasi mihin aikaan päivästä tahansa. Se tarkoittaa, että sinulla on täysi vapaus hiihtää niin paljon tai vähän kuin haluat.

Palaa lomakeskukseen alkuillasta nauttimaan aikaisista juomista, livebändeistä ja DJ:stä ennen uskomatonta ateriaa lomamökissäsi tai yhdessä lomakeskuksen monista ravintoloista.

Hiihto ja lumilautailu ovat erittäin sosiaalisia harrastuksia. Se johtuu siitä, että vietät aikaa vuoristossa ystäviesi ja perheesi kanssa. Jaetussa mökissä majoittuessa voit kuitenkin tavata erilaisia ​​ihmisiä. Nämä voivat johtaa hysteerisiin illallisjuhliin ja elinikäisiin ystävyyssuhteisiin. Tietenkin sinulla voi olla lomamökki tai asunto. Se tekee hiihtolomista ihanteellisen ryhmille ja mahdollistaa vanhojen ystävien yhteyden uudelleen.

Chalet-lomat sopivat myös suurille ryhmille, ja siellä on lukuisia ryhmiä, jotka koostuvat lapsista, vanhemmista ja isovanhemmista. Joka talvi näistä usean sukupolven hiihtolomista tulee suositumpia. Tutustu oppaaseemme saadaksesi tietää kaiken näistä upeista perheaktiviteeteista.

Harjoittele

Haluat ehkä poistaa osan siitä ruoasta ja alkoholista. Se on kuitenkin hyvä, koska olet menossa hiihtämään! Hiihto on loistava tapa harjoitella, varsinkin jos olet uusi. Hiihto on upea kestävyys- ja vastusharjoittelu, ja se hyödyttää myös sydäntäsi ja verenkiertoa sekä hyödyttää jalkojasi ja pakaralihaksia.

Intervalliharjoittelun voi tehdä myös hiihdon tai lumilautailun aikana. Se johtuu siitä, että sinulla on lyhyitä kovan rasituksen purskeita, joita seuraa tuolihissin lepo. Se nostaa kuntoasi ja toimii rasvanpolttajana, tervetullut hengähdystauko kaiken edellisen illan juuston jälkeen!!

Jos olet huolissasi kipeistä jaloista koko viikon, sinun pitäisi tietää, että monet laskettelumajat tarjoavat kuumia uima-altaita, joissa voit rentoutua siemaillen G n’ T:tä. Se kuulostaa minun kaltaiselta harjoitukseltani!

Koska hiihto ja lumilautailu ovat molemmat fyysisesti vaativia aktiviteetteja, on hyvä idea treenata ennen lomaa. Tutustu vinkkeihimme lomasi kuntoon pääsemiseksi.

Uusien taitojen oppiminen

Joka kerta kun lähdet hiihtämään, saatat oppia uusia taitoja. Monet vieraamme asettavat itselleen tavoitteita koko lomansa ajan, joko hallitsevatko rinnakkaiset käännöksensä, suorittavatko ne kaikki pimeät juoksut tai suorita koko Portes du Soleilin ympyrä.

Suosittelemme valitsemaan aloittelijaystävällisen lomakeskuksen ja ottamaan muutaman oppitunnin varmistaaksesi, että saat kaiken irti ensimmäisestä hiihtolomastasi. Tunteja on tarjolla kaikille, niistä, jotka eivät ole koskaan ennen hiihtäneet, sekä niille, jotka haluavat lähteä takamaaretkille. Aina on jotain uutta opittavaa, ja sen tekeminen tekee ajasta entistä hauskempaa.