POHJOIS-CAROLINAAN HIIHTOLOHTEILLA TOIMITUSTA RINTEISTÄ

Pohjois-Carolinan vuoret ovat kauniita ympäri vuoden, mutta talvella ne muuttuvat lumen ja jään peittäviksi leikkikentiksi. Länsi-Pohjois-Carolinassa on kuusi hiihtoaluetta, joista jokainen on paljon enemmän kuin vain hiihto- tai lumilautailupaikka. Hiihtoretken suunnittelu ystävien tai perheen kanssa varmistaa, että kaikilla on hauskaa, myös niillä, jotka eivät ole erityisen kiinnostuneita hiihtämisestä.

Kun tutkit osavaltiomme lumisempaa puolta, voit myös nauttia letkuista, luistelusta ja jopa talvisista vetoketjuista, ja takka odottaa sinua joka ilta mukavassa vuoristoretriitissäsi. Kun yhdistät aikuisten juomat laajaan vuoristomaisemaan ja runsaisiin mukavuuksiin, haluat tehdä matkasta johonkin Pohjois-Carolinan hiihtokeskuksista vuosittaisen retken.

Tube kuin lapsi vielä kerran

Yritä olla nauramatta putkea katsoessasi – uskallamme sinua. Viidessä hiihtokeskuksessamme koko perhe voi pitää hauskaa liukastumassa ja liukumassa. Sugar Mountain Resortia ja Beech Mountain Resortia, jotka molemmat ovat Count On Me NC -sertifioituja ja joilla on 700 jalan juoksut, suositellaan niille, jotka etsivät pisimpiä putkilinjoja. Sugar, Wolf Ridge Resort (sertifioitu) ja Cataloochee Ski Area tarjoavat kaikki yöletkuja, ja kaikissa viidessä on “taikamatot”, joiden avulla voit viettää enemmän aikaa letkuihin ja vähemmän aikaa päästä takaisin huipulle jokaisella matkalla.

Vuoren huipulla juo drinkki

Après-skillä (hiihtoon keskittyvät sosiaaliset tapahtumat) on mukava kehä, ja se kuulostaa vielä paremmalta, kun mukana on paikallista käsityöolutta. Osavaltiomme korkein kastelupaikka, Beech Mountainin 5506′ Skybar, tarjoaa panoraamanäkymät Blue Ridge -vuorille. Ja jos tämä ei riitä, tässä taivaan korkeassa baarissa on Beech Mountain Brewing Companyn oluita, jotka on valmistettu paikallisesti lomakeskuksessa, sekä osavaltion ja alueellisia vierashanat.

Jokainen osaa luistella

Luistelu on talven nautinnon ruumiillistuma, ja kolme hiihtokeskustamme tarjoavat mahdollisuuden pukea luistimet päähän. Pyöritä Appalachian Ski Mountainin, Beech Mountainin tai Sugar Mountainin ulkokentillä puolisosi kanssa. Kahden tunnin luistelujaksot ovat saatavilla kahdella ensimmäisellä kerralla, kun taas 1,5 tunnin lähtö on saatavilla Sugarissa. Bonus: Appalachianilla on myös jään varrella kokko niille, jotka mieluummin katsovat kuin luistelevat tai lämmittelevät kierrosten välillä.

Kylmän talviilman läpi

Hawksnest tarjoaa vaihtoehdon suksien pukemiselle ja lentämiselle. Snowbird Tourin vieraat liukuvat puiden latvojen läpi jopa tunnin ajan yhdellä maan pisimmistä vetoketjuista ihaillen kilometrien pituisia lumisia maisemia. Sapphire Valleyn hiihtoalueella on myös kahden tunnin vetoketjuretki.

Hemmottele itseäsi tulen valaisemassa mökissäsi

Päivän lumessa leikkimisen jälkeen yksi talviretriitin mukavimmista osista on takkatulen edessä halailu. Neljässä hiihtokeskuksessa on majoitusta paikan päällä, joista osa on hiihto-/ski-out. Wolf Ridgessä on mökkejä, vuoristomökkejä ja asuntoja. Pysy lomamökissä aivan vuoren päällä juoksujen välissä tai vuokraa paikka Sugar Mountainin huipulla sijaitsevasta asuntokeskuksesta, josta on näkymät laskettelurinteille. Beech Mountain tarjoaa myös erilaisia ​​rinteessä sijaitsevia mökkejä ja asuntoja. Yöpyminen yhdessä Appalachian Ski Mountainin neljästä lomamökistä, jotka kaikki sijaitsevat noin mailin säteellä hiihtomajasta, vie sinut ylellisyyteen.