Löydä paras Minnesotan talvilaskettelu

Olitpa kokenut hiihtäjä tai vasta aloittava, Minnesotan 18 hiihtoalueella on kaikki mitä tarvitset. North Star Staten lukuisat hiihtoalueet on korostettu niiden merkittävien rinteiden, aktiviteettien ja majoitusmahdollisuuksien perusteella.

Takamaareiteistä teknisiin puistoihin Minnesota tarjoaa laajan valikoiman maastoa hiihtäjille ja lumilautailijoille. Luonnonkauniita rinteitä löytyy jokaiselta Minnesotan alueelta, joten ne ovat helposti saatavilla lisäseikkailu mihin tahansa talvisuunnitelmaan.

Lutsen on lähin vuoristokokemus

Lutsenissa on alueen aidoin Rocky Mountain -tunnelma. Lomakeskuksessa on neljä vuorta, 95 reittiä ja äkillinen 825 metrin nousu.

Upeat näkymät Superior-järvelle leviävät horisonttiin huipulta. Siellä on maastoa kaikentasoisille hiihtäjille ja lumilautailijoille, helpoista risteilijöistä todellisiin silppuriin. Se sisältää gondolin ja kaksi vuoristomökkiä. Tukkipudot, halfpipes ja useat taitopuistot ovat myös mahtavia paikkoja testata kykysi.

Buck Hill on aloittelijaystävällisin

Buck Hill on vaatimaton hiihtoalue, joka on tuottanut useita olympiahiihtäjiä, mukaan lukien Lindsey Vonnin. Se on upea esimerkki siitä, kuinka hiihto Keskilännessä edellyttää, että saat kaiken irti siitä, mitä sinulla on.

Toisaalta Buck Hill levittää mattoa uusille tulokkaille. Siinä on maan pisin taikamatto ja kuusi viherrataa. Se tarjoaa aikuisille ja lapsille oppitunteja sekä hiihtoryhmiä ja ohjelmia, jotka auttavat heitä parantamaan taitojaan. Se tarjoaa myös kuusi väli- ja kaksi asiantuntijaajoa, joten rinteiltä löytyy usein kolme sukupolvea samanaikaisesti.

Welch Village, Wild Mountain, Mount Kato, Detroit Mountain, Afton Alps, Giants Ridge ja Lutsen ovat enemmän laskettelurinteitä, joissa on runsaasti vihreitä reittejä.

Hyland Hills ja Spirit Mountain tarjoavat erinomaisia ​​lumiaktiviteetteja.

Laskettelu ja lumilautailu eivät ole ainoita tapoja pitää hauskaa lumessa. Vaikka murtomaahiihto ja rasvapyöräily ovat serkkuja, useilla hiihtopaikoilla on omat moottorikelkka- tai rasvapyöräilyreitit. Lumiputki on myös hauska tapa saada yhteys sisäiseen lapseesi.

Lumenteko, hoito ja hyvin varustettu maastopuisto ovat kaikki Hyland Hillsin tunnusmerkkejä. Siinä ei kuitenkaan vielä kaikki. 1000 hehtaarin puistoon rakennettiin murtomaahiihtolatuja, lumikenkäreittejä ja pohjoismainen hyppyrimäki.

Viikonloppuisin Spirit Mountain tarjoaa kilometrejä maastohiihtopolkuja ja lumiputkia.

Jos haluat viedä asiat uudelle tasolle, Mount Itascalla on täysi ampumahiihtokompleksi ja mäkihypyt.

Rentoudu Riverside Bar and Grill -baarissa tai Moosehead-saloonissa; tauon pitäminen on osa nautintoa.

Mount Ski Gull ja Elm Creek ovat kaksi muuta hiihtoaluetta, jotka tarjoavat erilaisia ​​aktiviteetteja.

Andes Tower Hills, Mount Kato ja Powder Ridge sopivat erinomaisesti lapsille ja perheille

Hiihtäjäperheen auttaminen viihtymään hiihtoalueella, vaikka se tarkoittaisi muutakin kuin hiihtämistä, on yksi tapa kasvattaa hiihtoperhe. He voivat väsyä nopeasti, joten varatoiminnot voivat pitää heidät kiireisinä.

Aloittelijat voivat keskittyä tekemisiinsä välttämällä väkijoukkoja. Jopa tunnetuimmilla hiihtokeskuksilla on muutamia rakentamattomia rinteitä. Voit kuitenkin haluta kehittää taitojasi jossain pääreitin ulkopuolella.

Andes Tower Hillsillä on 15 alamäkeä ja kaksi maastopuistoa. Siellä on myös ammattimyymälä, vuokraamo ja hiihtokoulu, jossa koko perhe voi valmistautua. Vaihtoehtoisesti voit pitää tauon suksista ja kokeilla yhtä neljästä lumiputkesta.

Mount Kato -hiihtoalueella on myös 19 polkua ja kahdeksan tuolihissiä Minnesota-joen laaksossa. Se on loistava vaihtoehto perheelle, jolla on vaihtelevat hiihtotaidot ja jotka haluavat välttää väkijoukkoja. Kun olet lopettanut juoksun, pysähdy chaletissa tai The Lift Barissa syömään.

Powder Ridge tarjoaa viisi hissiä ja rinnettä kaikentasoisille hiihtäjille. Sen pisin juoksu on 2650 jalkaa pitkä ja putoaa 290 jalkaa. Saatavilla on myös kolme maastopuistoa, joista yhdessä on vähemmän elementtejä. Siellä on myös lumiputkiosa, jossa on erilaisia ​​kohoumia ja alaspäin ohjattuja kanavia.

Giants Ridge ja Lutsen Mountains tarjoavat erinomaista majoitusta ja mukavuudet paikan päällä

Hiihtämisestä voisi haluta olla osa koko päivän hauskaa. Erinomaisten ruokailumahdollisuuksien ja paikan päällä olevien majoitusmahdollisuuksien ansiosta voit ottaa kaiken irti hiihtolomastasi hyödyntämällä lomakeskuksen mukavuuksia ja kokeilemalla uusia ruokia tai mukavia ruokia.

Giants Ridgessä on 35 alamäkireittiä ja muutama maastopuisto, mutta olemme täällä puhumassa sisämahdollisuuksista. Lodge on sviittihotelli, jossa on erilaisia ​​majoituskokoja, joista osassa on takka tai poreallas rentoutumista varten rinteillä vietetyn päivän jälkeen. Siellä on huviloita ja maalaismaisempia Green Gate -vierastaloja niille, jotka haluavat olla hieman kauempana. Superior National Forest tai rinteet voidaan nähdä useimmista huoneista.

Lutsen on jälleen mainitsemisen arvoinen rinteen puolen majoitusmahdollisuuksiensa vuoksi. Kuten useat sviitit Lake Superior -järveä ympäröivät lodge-huoneet, Eagle Ridge tarjoaa hiihtoyhteyden ja majoituspalvelut, kuten takka, saunan tai porealtaan.

On monia tapoja rentoutua toimintapäivän jälkeen. Sekä Strand Waterfront Dining Roomista että Papa Charlie’sista, jotka tarjoavat ruokailua sisällä ja ulkona, on näkymät rinteille ja järvelle.

Coffee Mill, Buena Vista ja Chester Bowl ovat ainutlaatuisimpia

Nämä hiihtoalueet tarjoavat monia samoja palveluita hiihtäjille, lumilautailijoille ja mukulaisille kuin muut edellä mainitut, mutta ne tarjoavat myös ainutlaatuisia kokemuksia, joita muut eivät tarjoa.

Koska alueen epätavallinen “coulee” topografia, joka ei koskaan ollut jäätikkö, Coffee Mill tunnetaan parhaiten laskettelurinteistä alas laajoja rotkoja. Tilaa riittää koko perheelle, jotta he voivat ratsastaa suurikapasiteettisissa tuoleissa ja sitten ajaa pitkiä, leveitä rinteitä läpi tiheän metsän.

Buena Vistassa on 16 alamäkeä, joista suurin on 2000 jalkaa pitkä ja sisältää 230 jalan pudotuksen. Siellä on myös kolmikerroksinen takkamökki ja kahvila. Lähde hevosrekiajelulle tai kierrokselle Lumberjack Hall of Fameen ollessasi siellä.

Duluthissa sijaitseva Chester Bowl on 119 hehtaarin kokoinen ja sinne mahtuu yli 1 000 hiihtäjää ja lumilautailijaa tunnissa. Muita kohokohtia ovat lasten hiihto- ja lautakilpailut sekä 3 km:n maastojuoksu, josta on näkymät kaupunkiin ja Superior-järvelle kokeneille hiihtäjille.